Dit is dé blog van een echte huis tuin en keuken moeder. Het is een persoonlijke blog, waarin lifestyle en zaken die een rol spelen in en om het huis voorbij komen. Deze blog ben ik gestart omdat ik graag mijn ervaringen als moeder en vrouw met jullie wil delen.

Sinds november 2021 bestaat deze blog en het staat dus ook nog in de kinderschoenen. De komende tijd zullen er artikelen worden toegevoegd over het leven van een moeder van 2 kinderen.
Samen met mijn man heb ik 2 prachtige kinderen. Een meisje van 4 en een jongen van 1 jaar. Ik vind het vooral een feestje om samen met de kids leuke dingen in en om het huis te doen. Samen bakken met mijn dochter en door het huis heen kruipen met mijn zoontje.

Zelf ben ik wel creatief en vind ik het leuk om mooie traktaties te maken voor de kinderen als ze bijvoorbeeld jarig zijn op school. Op Pinterest vind je dan de leukste creaties, maar vaak mis je net de uitleg. In mijn blog neem ik jullie mee in mijn creaties en hopelijk brengt het wat inspiratie.

Verder geef ik tips over dagelijkse dingen, waar ik zelf tegenaan ben gelopen. Als ik ergens naar op zoek ben zoals een nieuw apparaat voor in de keuken dan vind je veel informatie op verschillende websites. Ik neem je mee in mijn zoektocht en vertel waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.

Foto’s van wat mij bezighoudt plaats ik dan ook graag op Instagram. Als je me wilt volgen dan kan dat natuurlijk! Het zou super leuk zijn als je me gaat volgen op Instagram. Ik ben ook altijd heel benieuwd naar jouw mening. Ik hoop daarom dan ook dat je een reactie wilt achterlaten, hier op de website of onder een foto op Instagram.

Liefs,

Inge