Lego duplo goederentrein 10875
Speelgoed

Kerstcadeau tip

Onze kids krijgen altijd een hoop cadeautjes met Sinterklaas, maar helemaal niks onder de kerstboom vind ik dan ook niet leuk. We houden dus altijd nog een cadeautje achter die we dan onder de kerstboom kunnen leggen.
Dit is trouwens ook het eerste jaar dat ons zoontje van nu bijna 14 maanden door het huis rondkruipt. We waren wel bang dat hij alle versiering uit de kerstboom zou trekken of in het ergste geval dat de hele boom omver gaat. Meteen toen we de boom hadden opgezet hebben we hem duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling is om erin te gaan hangen. Tot nu toe begrijpt hij dit. De volgende fase was cadeautjes onder de boom, want wat is nou leuker dan cadeautjes openmaken? Precies niks dus! Ook dit gaat tot nu toe goed.

In oktober werd ons zoontje 1 jaar en kreeg hij al een leuke uitbreiding op de bestaande Lego duplo trein. We hebben deze ooit gehad van onze schoonzus, omdat haar zoontje hiervoor te oud werd. Dit is al een wat oudere trein, maar hierop heeft Lego duplo iets bedacht. Alle oude onderdelen zijn compatibel met de nieuwe onderdelen en treinen. Het is dus fantastisch om een mooie lange treinbaan te bouwen.

Lego Duplo goederentrein

Wat is dit toch een toffe Lego Duplo goederentrein, en nu nog in de aanbieding bij Amazon ook! Bij sommige webshops is de trein al helemaal uitverkocht en momenteel niet leverbaar. Mocht je het nog graag op tijd in huis willen hebben zorg dan dat je deze trein nog snel besteld!

Lego duplo goederentrein
goederentrein machinist

De goederentrein wordt aangeraden voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ik denk dat ons zoontje als hij straks 1,5 jaar is hier al mee kan spelen. Ten opzichte van onze oudere duplo trein heeft deze trein een push en go motor. Als je kindje een klein duwtje geeft komt de trein al in beweging, waardoor het heel gemakkelijk is om ermee te spelen. Wanneer er een hand op de trein wordt gelegd stopt de trein met rijden.
Ook zitten er 5 gecodeerde actiestenen bij. Deze stenen leg je in de rails waardoor en bepaalde acties worden uitgevoerd. Zo maakt de trein bijvoorbeeld geluid.

5 actie stenen

In de doos zitten naast de trein en de rails ook een goederentreinmachinist, een kapitein en een winkelier. Ook een zeemeeuw figuur mag natuurlijk niet ontbreken. De trein kan rijden met 2 vrachtwagons met kiepfunctie. Help je kindje om samen de lading uit de trein te lossen. Er zit zelfs nog een benzinepomp in met de nodige accessoires zoals een koffiezetapparaat, een beker, een reep chocolade en nog veel meer!
Ik weet zeker dat dit cadeau goed in de smaak gaat vallen bij heel veel kindjes en papa’s en mama’s. Je kunt namelijk zelfs met je telefoon de trein aanzetten. Er zitten nog meer speelmogelijkheden in die je leuk samen kunt gaan ontdekken.

Mocht je helemaal willen uitpakken, dan bestaat er nog een luxe trein set.

Luxe lego duplo treinset

Eventueel kan je alles dus ook nog uitbreiden, met extra rails en bruggen.

Lego duplo rails
Lego duplo brug

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *