Moeder

My First Post

Wat ontzettend leuk dat je op mijn blog bent om te lezen over van alles en nog meer. Er zijn al duizenden mommy blogs en toch start ik er ook nog een. Dan moet je of over iets unieks schrijven om de aandacht te trekken of hopen dat de onderwerpen waar ik over ga schrijven jullie interesseren. Ik hoop dan ook op dat laatste.

Van alle blogs die er zijn, zitten er al zoveel leuke tussen, waarom zou je dan deze gaan lezen? Nou dat zal ik je vertellen. Lang heb ik getwijfeld of ik dit werkelijk zou gaan starten, maar ik vind het zo leuk om ervaringen en creatieve uitspattingen te delen. Met zo een eerste post is dat dan ook de eerste stap. De komende tijd zullen er meer berichten verschijnen over onder andere speelgoed, want tja de Sinterklaas en Kerst periode komt er weer aan. Ook ben ik graag in de weer in de keuken en daar bak ik graag heel wat lekkere dingen!

Ook heb ik een liefde voor plantjes en vooral het maken van stekjes, nu het weer winter wordt is het tijd om de planten weer verzorgen en naar binnen te halen. Hopelijk kan ik met mijn verhalen jullie inspiratie geven om ook leuke plantjes te gaan stekken en wellicht aan iemand cadeau te doen na de kerst. Want zeg nou zelf, januari is toch de perfecte maand om weer eens wat leuke planten in huis te halen wanneer de kerstversiering weer op zolder is opgeruimd?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *