Moeder

Even voorstellen

Op een nieuwe blog website is het wel zo netjes om je even voor te stellen. Helaas is de tijd van handen schudden alweer bijna 2 jaar achter ons en gaat het er in het dagelijks leven wat minder warm aan toe, daarom toch even een blog om mezelf en familie aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Inge en ik ben 34 jaar en woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Inmiddels alweer ruim 6 jaar getrouwd met mijn grote liefde Redmar. Het klinkt cliché maar wij zijn echt een soort yin en yan. Hij is sportief en houd ervan om lekker actief bezig te zijn. Het liefste tijdens de cross-fit lessen in de box. Ik moet mezelf elke week naar de sportschool slepen om toch nog even actief te zijn.

Samen met Redmar hebben we 2 super lieve kinderen in een keizerskoppel. Een dochter van 4 en een zoontje van 1 jaar. Wat zijn we blij met ze en ook samen zijn ze zo ontzettend lief. Ze zoeken elkaar heel erg vaak op en spelen op hun manier al samen. Als ik onze dochter uit de opvang ophaal en haar broertje is al thuis dan vindt ze dat echt niet leuk. Ze zorgt al sinds zijn geboorte zo goed voor hem. Tijdens de kraamweek was ze niet bij ons weg te slaan en wilde overal mee helpen. Dit is nog dagelijks ontzettend vertederend.

Deze foto die bij de post staat is gemaakt door een fotografe die na 10 dagen na de bevalling een newborn shoot kwam doen bij ons thuis. Het is zo een mooie foto omdat er voor mij echte broer en zus liefde van af straalt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *