Valentijnsdag
Moeder

Valentijnscadeau voor mijn man

Vandaag is het weer 14 februari, de dag van de liefde! Hoewel ik elk jaar denk, jeetje wat een cliché en het is alleen maar goed voor de commerciële industrie, wil ik toch altijd wel wat doen. Natuurlijk, de restaurants waren tijden dicht en een keertje lekker uit eten zat er niet in al die maanden. Voor Valentijnsdag wilde ik mijn man meenemen om gezellig samen een avondje door te brengen en lekker te eten. Bijna was alles rond, restaurant uitgezocht, oppas geregeld en nu alleen nog maar samen genieten. Toen kreeg ik corona en opeens was mijn smaak en reuk weg. Nou vind ik het ontzettend gezellig om samen een avondje uit te zijn, maar uit eten gaan moet toch wel een smaakbeleving zijn. Dus helaas gaat dit idee niet door. Tja en toen moest ik op zoek naar een ander Valentijnscadeau…

Afgelopen week is mijn man weer voor het eerst gaan reizen met het OV. Hij gaat al jaren met zijn auto naar het werk en sinds corona werkt hij eigenlijk altijd thuis. Nu heeft hij een nieuwe opdracht en gaat dus met de bus, trein en soms metro naar zijn werk. Op de eerste dag kreeg ik de vraag, schat heb jij mijn oordopjes gezien? Ik vroeg hem welke hij bedoelde. Degene met dat blauwe koordje zei hij. Al in geen tijden natuurlijk meer gezien, maar ik zei hem ook dat je anno 2022 echt niet meer met oordopjes met een draadje in de trein kan gaan zitten. Ja schat je moet wel een beetje met de tijd meegaan!

Oké, ik had mijn Valentijnscadeau inspiratie. Niet romantisch, maar wel heel erg praktisch. Ik heb zelf wel eens een weegschaal voor kerst gekregen, dus het kan altijd erger dacht ik!
Zelf ben ik niet zo bekend met de oordopjes, dus ik heb mijn grote vriend Google om raad gevraagd. Na een heleboel meningen en recensies te hebben gelezen heb ik besloten om het advies van de consumentenbond maar te volgen.

Volgens de consumentenbond kwamen de draadloze oortjes van Sony WF-C500 prima uit de test. Ze scoorden over het algemeen ruim voldoende. Voor een mooie prijs heb je een goede batterijduur. In de specificaties staat ongeveer 20 uur. Hier ben ik erg benieuwd naar, je zou 10 uur kunnen luisteren en dan opladen in de case, om nog eens 10 uur te kunnen luisteren. Na het lezen van nog wat recensies op internet heb ik besloten om deze aan te schaffen. Momenteel bestel je deze bluetooth oordopjes voor 69,- euro op bol.com.

Valentijnscadeau Sony WF-C500
(Image: © Sony) Sony WF-C500

Doen jullie ook aan een Valentijnscadeau en zo ja wat hebben jullie gedaan of gegeven? Misschien heb je zelf wel iets leuks gekregen. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en op zoek naar inspiratie voor volgend jaar. Heb je een goede tip? Laat hieronder een reactie achter en ik ben je heel erg dankbaar!

De foto van mijn Instagram post is van een doos met longlife rozen van Fleurs de Ville. Deze gevriesdroogde rozen gaan ruim een jaar mee en doen het ook goed op de foto, zijn een leuk Valentijnscadeau, maar ook voor Moederdag is dit een schot in de roos! Deze mooie rozen bestel je via bol.com en je hebt een geweldig Moederdagcadeau.

Valentijnscadeau
Longlife rozen van Fleurs de Ville

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *