Styling

Mooie bloemen vragen om mooie vaasjes en deze mogen gezien worden

Deze week is het bij ons een echte feestweek. Eerst de verjaardag van mijn man en dan die van onze dochter Lieke. Ik vind het tijdens dit soort feestjes altijd extra leuk om het huis en de tuin mooi aan te kleden. Gezellig genieten met de mensen om je heen en met een gezellig huis wordt de sfeer er altijd nog een beetje beter van. Omdat ik gek ben op bloemen koop ik op deze dagen eigenlijk altijd een gezellig boeket. Wel vind ik dat mooie bloemen vragen om mooie vaasjes. Ik had al tijden dezelfde vazen in huis en wilde wel eens wat nieuws!

Ons huis kon wel wat kleur gebruiken, en dit doe ik dan graag in de vorm van accessoires. Op de website van Pip Studio kwam ik een hele leuke set tegen. Van dit vrolijke kleurrijke merk had ik al beddengoed en kussentjes, maar tot mijn blijdschap hebben ze ook hele leuke vaasjes. Bij de rest van ons interieur staat groen heel erg leuk dus ik bestelde een setje van 3 groene glazen vaasjes.

De belofte voor 23:59 uur besteld en de volgende dag in huis werd nagekomen. De volgende dag stond de pakketbezorger al op de stoep. Het pakje was goed verpakt. Pip Studio zegt zich duurzaam in te zetten voor de mens en de wereld en bij het versturen van pakketjes ging dit in mijn geval goed. Een niet overdreven grote doos voor een kleine inhoud, maar een doos die passend is voor het formaat en daar word ik blij van! Toen ik de doos open maakte zag ik hoe goed alles beschermd was verzonden. Het eerste wat ik dan ook dacht was dat de vaasjes haast niet gebroken konden zijn. Ik vind het altijd spannend om breekbare spullen te bestellen, maar dit was inderdaad heel aangekomen.

Wat zijn dit leuke vaasjes zeg! Ze zijn niet te groot, ik koos de M variant en staan prachtig als trio op tafel! Deze glazen vaasjes zijn ook nog eens handgemaakt en voelen niet aan als glas, meer als een combinatie van glas en plastic, waardoor ze iets minder breekbaar aanvoelen. Of dit echt zo is weet ik niet, maar het geeft ze een bijzondere een beetje matte uitstraling. Oké, vaasjes zijn in huis op naar de markt voor bloemen.

Mooie vaasjes van Pip Studio in de gezellige zomertuin

Afgelopen zaterdag was het eerste feestje en daar horen mooie bloemen bij in mooie vaasjes. Op de markt kocht ik een boeket die ik verdeelde over de 3 vaasjes. Dit stond super gezellig. Het was prachtig weer dus we konden heel fijn in de tuin zitten. In de tuin heb ik een grote houten tafel staan waar de Pip Studio vaasjes met gezellige roze bloemen prachtig bij staan.

Op deze tafel zette ik ze op een rijtje, maar de vaasjes staan ook hartstikke leuk wanneer ze met z’n drieeen bij elkaar staan. Je kunt ze zo op meerdere manieren neerzetten waardoor ze niet snel zullen gaan vervelen. Kortom ik ben blij met deze mooie glazen Pip Studio vaasjes!

Pip Studio vaasjes

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *